İSTANBUL / ARNAVUTKÖY - Köroğlu Ortaokulu

Etiket Sonuçları: covid

Eyl

Kendinizi ve başkalarını korumak için en iyi yol COVID-19'a neden olan virüsten korunmaktır. Bunun için...

KORONAVİRÜS NEDİR?

Koronavirüs, insandan insana bulaşabilen ve COVID-19'a neden olan yeni bir virüs türüdür. Koronavirüs, büyük bir virüs ailesidir. Koronavirüs insanlarda soğuk algınlığından Orta Doğu Solunum Sendromu (MERS) ve Şiddetli Akut Solunum Sendromu (SARS) gibi daha şiddetli hastalıklara kadar solunum yolu enfeksiyonlarına neden olmaktadır.

Eyl

Yeni tip korona virüs hakkında Milli Eğitim Bakanlığımızın hazırlamış olduğu Veli Bilgilendirme Rehberidir.

Eyl

Yeni tip korona virüs hakkında Milli Eğitim Bakanlığımızın hazırlamış olduğu Öğretmen Bilgilendirme Rehberidir.

Eyl

Yeni tip korona virüs hakkında Milli Eğitim Bakanlığımızın öğrencilerimiz için hazırlamış olduğu bilgilendirme rehberidir.